NIEUWS

NIEUWS

 

Lees hier het laatste OCR Belgium nieuws!

7 april 2019

 

Only The Strong Survive


Dit jaar organiseert ONLY THE STRONG SURVIVE een 2e editie! Deze zal plaatsvinden op zondag 7 april 2019. Tijdens hun eerste editie mochten ze reeds meer dan 800 deelnemers verwelkomen! Waaronder ook enkele van onze leden, zij hebben zich zeer goed geamuseerd en hun helemaal kunnen uitleven op dit leuke parcours.


De obstakelrun zal opnieuw plaatsvinden in de prachtige groene omgeving van het Breeven EN ERROND! De volwassenen kunnen kiezen tussen een apart parcours van 5 of 10 km met meer dan 20 hindernissen die overwonnen moeten worden.


Naast de loop voor volwassenen zijn er ook drie andere races voorzien. Deze zijn de Only The Young Survive run voor 5-11 jarigen over een aangepast parcours van 2 km (begeleiding van een ouder toegestaan), de Only The Youth Survive run voor 12-15 jarigen over een parcours van 5 km, de Only The Strong Survive run voor volwassenen vanaf 16 jaar die kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en tot slot de Only The Specials Survive run over een aangepast parcours van 2 km voor de G-sporters met een beperking (ook hier is begeleiding toegestaan).


Uitdaging verzekerd dus voor jong en oud!


Nieuw is dus dat er er een gescheiden parcours is voor de 5 en 10 km. Het parcours van 5 km zal opnieuw plaatsvinden in het Breeven zelf, de 10 km zal zich dit jaar uitbreiden naar het Fort van Bornem en omstreken!

Wij kijken enorm uit naar dit evenement en zullen proberen met een groot aantal leden aanwezig te zijn.VOORINSCHRIJVINGEN  (TOT EN MET 27 MAART)


Only The Young Survive (5-11 jarigen, +/- 2km)                 €12


Only The Youth Survive  (12-15 jarigen, 5km)                     €22


Only The Specials Survive (G-Run, +/- 2km)                       €10


Only The Strong Survive (vanaf 16 jaar, 5km / 10km)       €30


VAN ELKE INSCHRIJVING GAAT ER €2 INTEGRAAL NAAR HET GOEDE DOEL.

17 januari 2019

 

Tournée Minérale

Een maand zonder alcohol.

Een gezond initiatief.

Sluit gerust bij onze groep aan.

10 januari 2019

 

EERSTE BELGISCH KAMPIOENSCHAP

De Belgian Obstacle Course Racing Association kondigt een eerste BK aan die zal plaatsvinden op de Gladiator Run in Vossem/Tervuren eind november dit jaar.

19 januari 2019

 

OPLEIDING MARSHALL

Op zaterdag 19 januari werd er een opleidingscursus gehouden voor OCR Marshall.  Deze opleiding ging door in  The Field.  

6 januari 2019

 

OCR BELGIUM OP MACTUFF

En het jaar is goed gestart met de aanwezigheid van OCR Belgium op McTuff.  En ze hadden zelfs een mascotte mee.

11 januari 2019

 

Inschrijvingen ROV 

Vanaf 20u starten de inschrijvingen voor de derde editie van onze favoriete run aan de kust.  

 

© Copyright. All Rights Reserved.